Personal

Personal

 

Här är Smedstads ridlärare! På Smedstad inspireras vi av skolans värld och vid anläggningen kommer det finnas en förstelärare i dressyr och en förstelärare i hoppning. Dessa personer ansvarar att utveckla så väl sin respektive gren som hästarna på anläggningen så de håller en jämn och bra nivå.

För att komma i kontakt med någon av ridlärarna, se under fliken "Smedstar Ridsportcenter" och sen "Kontakt".

Gith Hansson

Gith jobbar som ridlärare här på Smedstad. Hon är utbildad Svensk Ridlärare Level II. Gith har en egen häst i stallet som hon tävlar i både hoppning och dressyr. Gith har även lektioner på Eda ridskola och har tidigare jobbat i Ånestad.

 

 

Lina Johansson

Lina har en Hippologkandidatexamenmfrån SLU och har sedan läst vidare till naturbrukslärare. Lina tävlar i hoppning och genom hennes kunskaper och erfarenheter inom utbildning både för elever och hästar kommer hon att bidra med en hög kvalitet mot både hoppning och pedagogik. Lina har tidigare arbetat på Vreta skolan.

 

Annelie Andersson

Annelie är ett bekant ansikte för många Ånestadryttare. Hon har arbetat i många år på Ånestad och har en gedigen erfarenhet av undervisning samt träning av hästar. Annelie kommer senast från jobb hos Siri Swärd. På sin härst,Flisan, tävlar Annelie upp till 130 cm hoppning.

 

Ulrika Eriksson

Ulrika är utbildad hippolog och en av delägarna i Haga Stall och Omsorg. Hon jobbar vanligtvis som ridskolechef på Smedstad Ridsportcenter men är för närvarande tjänstledig. Ulrika har tidigare jobbat som ridskolechef på Valla Ponnyklubb.

 

Malin Hansson

Malin kommer att verka som förstelärare i dressyr på Smedstad Ridsportscenter. Genom hennes kunskaper och erfarenheter inom utbildning både för elever och hästar hoppas vi kunna bidra med en hög kvalitet och ett nära koppling till sporten. Malin är väl uppdaterad i sporten då hon tillsammans med sin häst tävlar aktivt upp till Grand Prix dressyr.

 

Josefine Linder

Josefine är utbildad Hippolog, C-tränare i dressyr och ridlärare level II. Hon har varit verksamhetsansvarig på olika ridskolor runt om i Östergötland. Josefine arbetar som stallchef på anläggningen och är även ridskolechef under Ulrikas tjänstledighet.

 

 

Maja Johansson

Maja är utbildad ridlärare level II. Maja är en erfaren ridlärare och har drivit eget företag med inriktning på ponnyverksamhet. Maja kommer förutom att vara ridlärare ha ansvaret för att rida och utveckla de mindre hästarna på Smedstad Ridsportscenter.

 

Smedstad Ridsportcenter

Ridsportallén 5, 585 98 Linköping

013-390 02 78

www.smedstadridsportcenter.se