Om oss

Smedstad Ridsportcenter

 

Smedstad Ridcenter stod klart i juli 2016 och är en av Sveriges modernaste anläggningar. Anläggningen är en del i kommunens satsning på barns och ungdomars idrott och fritid, inte minst för flickor och kvinnor. Det är en ersättningsanläggning till Ånestadstallet. Med Smedstad Ridsportcenter skapar vi unika förutsättningar för att stödja och utveckla ridsporten för barn, ungdomar och vuxna – både för bredd och elit.

 

Smedstad Ridsportcenter ligger i natursköna Tinnerö Eklandskap i utkanten av Linköping. Anläggningen inhyser ridskola och fungerar även som mötesplats och kunskapscenter för häst- och ridintresserade i hela regionen.

 

Haga Stall & Omsorg AB

Smedstad Ridsportcenter drivs av Haga Stall och Omsorg AB, som har fått uppdraget av Linköpings kommun. HSO AB består av flera samarbetspartners som alla delar en glädje för utbildning och naturbruk på olika sätt.

 

Vi erbjuder barn, unga och vuxna en stimulerande och utvecklande ridutbildning. Med erfarna ridlärare, duktiga hästar och en inspirerande miljö får du en ridutbildning som vi alla kan vara stolta över.

 

På Smedstad Ridsportcenter får du:

  • En trygg och säker miljö där vi aktivt arbetar för alla likas värde.
  • En utvecklande och stimulerande miljö utifrån dina behov.
  • Utbildad och engagerad personal.
Smedstad Ridsportcenter och Haga Stall och Omsorg.

Smedstad Ridsportcenter

 

Ridsportallén 5, 585 97 Linköping

 

013-390 02 78

 

Haga Stall & Omsorg AB