Personal

Personal


Här är Smedstads ridlärare! På Smedstad inspireras vi av skolans värld och vid anläggningen kommer det finnas en förstelärare i dressyr och en förstelärare i hoppning. Dessa personer ansvarar för att utveckla såväl sin respektive gren som hästarna på anläggningen så att de håller en jämn och bra nivå. Kontaktuppgifter till ridlärarna »

Gith Hansson

Gith jobbar som ridlärare här på Smedstad Ridsportcenter. Hon är utbildad Svensk Ridlärare Level II. Gith har en egen häst i stallet som hon tävlar i både hoppning och dressyr.


Lina Johansson

Lina har en Hippologkandidatexamenmfrån SLU och har sedan läst vidare till naturbrukslärare. Lina tävlar i hoppning. Genom hennes kunskaper och erfarenheter inom utbildning, både för elever och hästar, bidrar hon med en hög kvalitet inom både hoppning och pedagogik.


Annelie Andersson

Annelie är ett bekant ansikte för många Ånestadryttare. Hon har arbetat i många år på Ånestad och har en gedigen erfarenhet av undervisning samt träning av hästar. Annelie kommer senast från jobb hos Siri Swärd. På sin häst Flisan, tävlar Annelie upp till 130 cm hoppning.


Emma Tilly

Emma är vikarie för Maja och kommer att jobba både som ridlärare och på kontoret. Hon har under flera års tid arbetat som ridlärare på Rappestad Ridskola och även i utbildningsstall. Tävlar själv i hoppning och utbildar gärna ponnyer.


Malin Hansson

Malin är stallchef på Smedstad Ridsportscenter. Genom hennes kunskaper och erfarenheter inom utbildning både för elever och hästar hoppas vi kunna bidra med en hög kvalitet och ett nära koppling till sporten. Malin tävlar aktivt tillsammans med sin häst upp till och med Grand Prix dressyr.


Josefine Linder

Josefine arbetar som ridskolechef på Smedstad Ridsportcenter. Josefine är utbildad Hippolog, C-tränare i dressyr och ridlärare level II. Hon har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling inom ridsport. 


Anna-Karin Hedlund

Svensk ridlärare level II.
Jobbar på Smedstad som ridlärare och fritidsledare.


Maja Johansson

Maja är för närvarande föräldraledig.Ulrika Eriksson

Ulrika är för närvarande föräldraledig.


Smedstad Ridsportcenter


Ridsportallén 5,  585 97 Linköping


013-3410988


Haga Stall & Omsorg AB