Café & konferens

CAFÉ

På andra våningen med fönster mot våra två ridhus ligger Smedstad Ridsportcenters café. Caféet drivs av Haga Kök och Catering AB och har plats för ca 70 gäster. Vi serverar hembakat fika och det finns även mat för den som är hungrig. Vår vision är att du alltid ska känna dig välkommen och att vårt utbud får dig att besöka oss ofta. Vi arbetar i första hand med närproducerade råvaror.Kom gärna förbi på en rundtur i stallet eller ta en promenad i Tinnerö eklandskap och avsluta med en fika med utsikt över våra ridlektioner. Caféet är även ett av Linköpings få hundcaféer och vi lånar gärna ut vattenskålar till törstiga vovvar.Önskar du ta med dig fikat ordnar vi självklart med det. Till större sällskap kan vi även leverera fikat dit du önskar. Varmt välkomna till oss!

ORDINARIE ÖPPETTIDER 

Cafét är alltid öppet när anläggningen är öppen med självservering och swishbetalning.

Bemannade öppettider med servering:

Måndag

Tisdag
Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

14-19

10-14
10-19

10-19

10-19

Öppet vid evenemang

12-19

Under tävlingsdagar och event har vi självklart

anpassade öppettider!


Observera att det är cirkatider och att det kan komma att ändras vid lov och helger mm. Håll utkik på vår Facebooksida efter eventuella ändringar


KONFERENS

Vi välkomnar dig och ditt företag/ förening att hålla konferens på natursköna Smedstad Ridsportcenter mitt i Linköpings vackra Tinnerö eklandskap, bara ett stenkast från centrum.


Läs mer om konferenser på

Smedstad Ridsportcenters här: 


-Bokning-


För bokning av Smedstad Ridsportcenters konferenspaket, salar eller förfrågningar,


Välkommen att kontakta oss!tel : 013-390 02 70

                                                                     

mail: info@hsoab.se