Ridlärare

ANNA-KARIN HEDLUND

RIDLÄRARE 

Anna-Karin är en mycket erfaren ridlärare. Hon är utbildad C-tränare i dressyr och Svensk ridlärare level II. Anna-Karin är också utbildad grundskolelärare.
Här på Smedstad jobbar Anna-Karin som ridlärare och fritidsansvarig.

GITH HANSSON

RIDLÄRARE

Gith är utbildad Svensk Ridlärare Level II och har gått "Funktionsnedsättning och delaktighet" steg I-III och är den ridlärare som i första hand undervisar pararyttare. Hon har en egen häst i stallet som hon tävlar i dressyr och working equitation.

LINDA GRANQUIST

RIDLÄRARE

Linda har gått ridlärarutbildningen via yrkeshögskolan och är utbildad coach. På Smedstad jobbar hon som både ridlärare och vaktmästare.

ANNELIE ANDERSSON

RIDLÄRARE 

Annelie har arbetat i många år på ridskola och har en gedigen erfarenhet av undervisning för ryttare och ekipage, samt utbildning av hästar. Annelie jobbar också på Fritids.

På sin häst Flisan, tävlar Annelie upp till 130 cm hoppning.


JOSEFINE LINDER

RIDSKOLECHEF

Josefine arbetar som ridskolechef och enhetschef på Smedstad Ridsportcenter. Josefine är utbildad Hippolog, C-tränare i dressyr och ridlärare level II. Hon har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling inom ridsport. 


MALIN HANSSON

RIDLÄRARE & STALLCHEF

Malin är utbildad Svensk Ridlärare Level II.

Genom rollen som stallchef ansvarar hon för det dagliga arbetet i stallet och hästarnas välbefinnande, samt våra praktikanter.

Malin har ett särkilt ansvar för dressyrundervisningen på Smedstad och
tävlar aktivt tillsammans med sina hästar upp till och med Grand Prix dressyr.


EMMA TILLY

RIDLÄRARE & RIDSKOLEADMINISTRATÖR

Emma har gått ridlärarutbildningen via yrkeshögskolan och jobbar både som ridlärare, på kontoret och på Fritids. Hon har under flera års tid arbetat som ridlärare och även i utbildningsstall. Emma tävlar själv i hoppning och utbildar gärna ponnyer.


LINA JOHANSSON

RIDLÄRARE & SPORTCHEF

Lina har en Hippologkandidatexamen från SLU och har sedan läst vidare till naturbrukslärare. Hon har ett särskilt ansvar för hoppundervisningen på Smedstad och vårat hästskötarprogram.

Genom sin sportchefsroll är Lina samordnare och kontaktperson för träningsverksamhet, tävlingar och evenemang som arrangeras vid anläggningen.

MAJA JOHANSSON

RIDSKOLEADMINISTRATÖR

Maja är utbildad Svensk Ridlärare Level II men arbetar nu på kontoret med både ridskolan och ridklubben. Maja har även gått utbildningarna "Funktionsnedsättning och delaktighet" steg I-III och Ridsportens Affärskola.